مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

باسلام خدمت شما عزیزان دونفر طلبه که باهم دوست بودن وبه هم اعتماد داشتن یکی ازآنها خودروی خود را باتمامی مدارک ازجمله سند را به دوست خود که درکارخریدوفروش نیزبوده داده تا به فروش برساندوایشان خودرو را دربرنامه سایت آگهی گذاشته وبنده دیده وخریداری کردم وبااوقولنامه نوشته وهشتاد درصد مبلغ راداده وبیست درصد آن را درمحضر در حضور صاحب سند پرداخت نمایم ولی متاسفانه دوست آن که خودرورا به من فروخته مبلغ ماشین را به دوست خودش صاحب سند نداده ومتواری شده است خواهش میکنم بفرماید تکلیف ماشین ومن که درپارکینگ میباشد چه میشود درضمن صاحب سند خود در دادگاه به دادن کلیه مدارکها به دوست خود برای فروش اعتراف نموده وقبول دارد که برای فروش داده به دوست خود. ممنونم

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام
مستند به اقرار مالک، دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه او طرح نمایید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. با اعتراف صورت گرفته مالک قبول کرده فروشنده از جانب او بوده. برای شما بهتر است وکیل بگیرید یا لایحه ای را یک وکیل برایتان تنظیم کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که اقرار کرده که اجازه فروش ودریافت ثمن داشته بیع صحیح وخودرو متعلق به شماست

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام باید دوست ایشون وکالت در فروش و نیز اخذ ثمن‌ داشته باشند که ندارن
شما میتونید دادخواست مطالبه وجه علیه آن شخص بزنید و مطالبه پول کنید چون آن طرف فروشنده نبوده تا بتونید الزام به تحویل و تنظیم سندرسمی بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با دادخواست مناسب و تخصصی می توانید ماشین را مالک شوید و آن را ترخیص نمایید