مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

باسلام خدمت شما کارشناسان محترم
آیا آقایی که منزل خودش که دران سکونت دارد را صلح عمری کند به همسرش می‌تونه تا قبل فوتش منزل رابفروشد؟چه مواردی باید قید شود تا پس از فوت آقا منزل به همسر برسه چون فرزند ندارن و پدر مادر آقا قطعا مدعی خواهند شد... و سوال دوم اینکه در صورتی که زن زودتر از شوهر فوت کند این ملک صلح شده از آقا به همسر به وراث زن می‌رسد یا خیر صلح باطل میشود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صلح عمری به نام همسر کند تا قبل از مرگش میتواند از منافع ان بهرمند شود و بعد از فوت به همسر می‌رسد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام فوت متصالح در صلح عمری می توان گفت که اگر متصالح یعنی همان کسی که مال به نفع او شده است، فوت کند، قرارداد فسخ خواهد شد و مصالح می تواند برای قرارداد صلح فرد دیگری را انتخاب کن