مشاوره حقوقی رایگان - تفویض اموال

با سلام،
میخواستم بدانم چگونه میتوانم اموالم را بعد از مرگ به همسرم واگذار نمایم بدون انکه فرزندانم بتوانند در ان دخل و تصرفی ایجاد کنند ، ضمنا میخواهم بتوانم تا زمانی که خودم زنده هستم مخیر در اموالم بطور کامل و از هر جهت باشم.
قبلا از راهنمایی که می فرمایید سپاسگزارم.

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . راه مناسب و مطمئن براي شما صلح عمري اموالتان هست . شما با مراجعه به دفاتر اسناد رسمي و درخواست تنظيم سند صلح عمري هم اموالتان را به همسرتان منتقل مي كنيد و هم شرط مي كنيد كه تا وقتي زنده هستيد منافع مال متعلق به شما بوده و ايشان حق فروش و يا اجاره ملك را نداشتن باشد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.حقیر هم نظر پاسخ ارزنده همکارم هستم.یاالله