مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اجرائیه در مورد گزارش اصلاحی که ازطرف محکوم علیه اجرا نمیشود

در توافقات گزارش اصلاحی توافق تعهد شده از طرف محکوم علیه بدلایل کتمان حقیقت قابل اجرا نیست ایامحکوم له چه‌کار باید انجام دهد و اجراییه را پیگیری کند؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورت عدم اجرای تعهد توسط محکوم علیه محکم می‌تواند به دادگاه گزارش تا روند رسیدگی ادامه پیدا کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق واحد اجرای احکام مجدداً محکوم علیه را احضار و الزامات تعهدش کنید