مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اجراییه

سلام
من یکسال پیش برای سوابق بیمه ام به اداره کار شکایت کردم، حکم به نفع من صادر شد. بعد به الکترونیک قضایی مراجعه کردم و ثبت نام کردم. گفتن تماس میگیریم. چندماه بعد توی ثنا نوشته اجراییه صادر و ابلاغیه ابلاغ و به دفتر شعبه عودت شد. وضعیت پرونده رو هم نوشته مختومه شده. ولی هیچ تماسی گرفته نشد. الان چکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به اجرای احکام یا شعبه ای که در آن پرونده مطرح هست مراجعه کنید