مشاوره حقوقی رایگان - ورود اطلاعات به حریم خصوصی

ایا کارمند اداره اطلاعات به صرف این که تو در یکی از ادارات پست مدیریتی رده پایینی داری می تواند پیامهای گوشی شما، ایمیل ها و یا هر وسیله ارتباطی شما را چک کند آیا قانونی هست یا خیر؟ آیا این نقض حریم خصوصی نیست؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
این کار نقض حقوق شهروندی و قابل پیگیری است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تفتیش سامانه های ارتباطی نیاز به دستور قضایی دارد. غیر قانونی است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام با داشتن مجوز و برای کشف جرم در صورتی که ادله ای بر وجود اتهام علیه شما باشد بلی این اقدام قانونی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هیچ کسی اجازه تفتیش وسایل شخصی یا خود شخص و ماشین و. منزل را ندارد به جز دستور مقام قضایی در موارد مصرح را ندارد و تخلف است می‌توانید علیه ایشان در دادسرای انتظامی نیروهای مسلح یا از طریق حفاظت اطلاعات شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نقض حقوق شهروندی است و برای هر تفتیشی نیاز به حکم مقام قضایی به صورت موردی می‌باشد.