مشاوره حقوقی رایگان - اخراج کارمند بانک

بنده 14سال سابقه در بانک کشاورزی دارم می خوام ترک کار کنم به نحوی که اخراج نشم چکار کنم که هم سر کار نیام هم اخراجم نکنن

پاسخ ها :

رامتین مهدوی

جناب آقای رامتین مهدوی :

درود ،مرخصی بدون حقوق ولیکن چنانچه قرارداد کار سالانه منعقد شده . کارفرما می تواند در سال جدید با شما قرارداد منعقد نکند.البته در صورت طرح شکایت در اداره کار با عنایت به مستمر بودن قرارداد های سالانه به مدت 14 سال امکان بازگشت به کار در صورتی که کارفرما مرخصی بدون حقوق را تایید نموده باشد دارد.پبشنهاذ میکنم حتما مشخصات و سوابق بیمه ای خود را به وکلای مجرب در این حوزه نشان دهید تا راهنمایی دقیق تری صورت بگیرد.

رامتین مهدوی

جناب آقای رامتین مهدوی :

ضمنا چنانچه قصد بازگشت به کار ندارید استعفا رسمی بدید منتهی به مدت یکماه در صورت اعلام کارفرما ملزم به ادامه همکاری هستید