مشاوره حقوقی رایگان - پمپ آب در ساختمان

با سلام بنده مال يک واحد هستم كه در حال حاضر مستاجر دارد، مدير ساختمان به طور ناگهاني درخواست مبلغ ٤ ميليون تومان فوري جهت خريد پمب آب كرده است كه البته اكثريت توافق داشتند، اما فقط مهلت يك ماهه داده و تهديد كرده هركس ندهد ريموت پاركينگ رو عوض ميكنم و اين مبلغ براي بنده پيش بيني نشده است و نميتوانم پرداخت كنم ضمن اين كه ماه هاي قبل هم مقادير زيادي از ما پول بابت تعويض آسانسور ، آيفون تصويري و غيره گرفته است و هنوز هم پمپ آب تكليف اش تمام نشده باز برنامه آتي براي تعويض كف پاركينگ ها را دارند (ملك ٥ ساله است و بنده اونقدري اجاره دريافت نميكنم كه اين همه هزينه ساختمان كنم) الان لطفا راهنمايي بفرماييد براي ٤ ميليون كه فوري درخواست كرده و فقط يك ماه مهلت داده و خيلي تهديد كرده، بنده چی کار کنم؟ سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تهدید مدیر ساختمان طبق مقررات نیست. مدیر ساختمان بایستی از طریق ارسال اظهارنامه و با قید زمان موجه برای هزینه‌های ضروری ساختمان اقدام نماید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برخی هزینه ها مثل ایزوگام تعمیر آسانسور و پمپ آب در صورتی که فشار آب طبقات بالا کم باشد واجب است و باید پرداخت کنید اما برخی دیگر مثل نصب دوربین مدار بسته یا تعویض سرامیک کف لازم نیست و نمی تواند اجبار کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت تعویض ریموت شکایت ممانعت از حق کنید