مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس به پابند الکترونیکی

سلام به وکلای عزیز بنده آخرای سال99 با پاپوشی که برای من درست کردن دستگیر شدم باوزن 2کیلو330گرم تریاک که 5سال حبس 50ضربه شلاق20 میلیون جریمه که وکیل برام اعتراض زد چیزی ام کم نشد و بعدش باسند بیرون بودم تا اینکه صاحب سند حکم جلبم رو گرفت 1402/9/20 تاریخ ورود به زندانم هست و حکم قطعی شده که باگذشت تقریبا 40روز با دستور قضایی اجرای احکام موفق به مرخصی شدم به مدت 10روز که الا‌ن 2یا3روز مانده به اتمام مرخصی خواستم دقیق راهنماییم کنید از داخل زندان درخواست پابند دادم زندان تایید کرد اجرای احکام تایید کرد ولی پرونده زیر دست تجدید نظر رفت موافقت نکرد رد کرد و الان میخوام ببینم چه راهی هست من بتونم پابندم رو بگیرم بدون برگشتن به زندان و این که مادرم و پدرم هم مریضی صعب العلاج سرطان و AS دارن با وجود تمامی مدارک فقط خواهشا هر راهی هست پیشنهاد بدهید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان درخواست خود را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام راهکاری غیر از جلب موافقت شعبه وجود ندارد غیبت نکنید بروید و از داخل زندان درخواست کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پابند براجرایم تعزیزی درجه چهاربه بالا شرایط خاص دارد مشاوره تلفنی بگیرید تا توصیح داده شود