مشاوره حقوقی رایگان - توقیف و فک پلاک

با سلام
اینجانب ساکن تهران هستم و جدیدا خودرویی صفر خرید کردم که احراز هویت اعلام کرد که شما پلاک دیگری در دزفول دارید که با بررسی مشخص شد که درسال 89 بنده باتوجه به امتیاز خودرویی که داشتم حواله را از نمایندگی گرفتم و به دوستم دادم که ایشان هم آنرا به اشخاص دیگری فروخته است که بنده نیز فراموش کردم و متوجه شدم تاکنون هم سندی زده نشده و پلاک بنام من هست
1- برای فک و ابطال پلاک خودرو یا توقیف آن بدون شکایت از همکارم چه کار کنم ؟
2- اگر بگویم اعلام سرقت و مفقودی چگونه هست ؟
3- بهترین راه حل ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرسندخودرورادراختیارداریدبه تعویض پلاک مراجعه کنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مسالمت.طرح دعوی با موضوع فک پلاک.یاالله