مشاوره حقوقی رایگان - استرداد زمین

سلام ببخشید من چند فقره چکم دست شخصی بود که باید به من پس میداد ولی تمام چک های رو برگشت زد اقدام حقوقی کرد و من بابت این چک های محکوم شدم و قطعه زمین حدود 800 متر دادم که حدود 3ماه پیش از دادگاه تحویل گرفت و اقدام برای تادیه تاخیر کرده و بنده هم شکایت کیفری داشتم که بعد دو سال اون طرف رو محکوم کردم به کسب درآمد از طریق نامشروع که سه ماه بعد از گرفتن حکم آن طرف بوده
سوال من این هست که اون زمین که هنوز در تملک خودش هست برگشت میخورد؟
و این که من با چه عنوانی میتونم از این آقا شکایت کنم بابت خساراتی که به من زده؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مطالبه خسارت شکایت نمیخواهد باید دادخواست‌ بدهید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی.
در خصوص مساله شما می در درجه اول به شما پیشنهاد می کنم وکیل بگیرید و اگر وکیل دارید حتما با ایشان که از وضعیت پرونده آگاه می باشد استفاده نمایید.
در صورت نداشتن وکیل به شما پیشنهاد می کنم با توجه به حکم کیفری که به نفع شما صادر شده است و گواهی تایید آن اقدام به طرح شکایت حقوقی ابطال چک ها و استرداد ملک خود نمایید.
در خصوص خسارات وارده هم می توانید شکایت حقوقی جدا علیه ایشان مطرح نمایید.
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر پیام دهید.
با تشکر

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مستند به دادنامه قطعیت یافته کیفری امکان طرح اعاده دادرسی خواهید داشت.