مشاوره حقوقی رایگان - گواهی ابلاغیه

سلام و درود به تمام وکلای عزیز
بنده از یک شخص طلبی داشتم که سر رسید آن در 1400 بود که متاسفانه نداد و از او شکایت کردم در زمان شکایت آدرس خودش را تغییر داد اجبارا چون هزینه دادرسی را داده بودم مجهول المکان اعلام کردم. دادگاه شخص را محکوم و حکم اجراییه را داد و دستگیر شد و به زندان افتاد. متاسفانه واخواهی زد از زندان آزاد شد بدون وثیقه و ضامن. پرونده خودش را پیگیری کرد و اعسار زد. اعسار قبول نشد مجدد اعتراض زد و پرونده رفت به تجدید نظر، دادگاه تجدید نظر هم اعسار این شخص را رد نموده مجددا این فرد بعد از دو سال و نیم اعلام ورشکستگی نمود.
در حالی اعلام ورشکستگی کرد که نه پروانه کسب داشت نه پلمب دفاتر و بیمه و در ضمن بعد از 2و نیم سال اعلام ورشکستگی کرده است و به همین علت دادگاه ورشکستگی را رد نموده و 20 روز مهلت اعتراض داده است تا به حال اعتراضی نزده و در دادگاه هم حاضر نشده است الان از این مدت 25 روز میگذرد باید چی کار کنم گواهی ابلاغیه بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون از شما

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
گواهی قطعیت دادنامه را اخذ و سپس از طریق اجرای احکام برگ جلب محکوم علیه را دریافت نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر تاج. است بعد از ورشکستگی ادامه کار با ادا ه تصفیه یا مدیر تصفیه است