مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سود سهام

سلام بنده یکی از سهام داران یک کارخانه ارد خصوصی هستم و به دلیل اختلاف هیچ گونه سمتی ندارم، کارخانه از سال 92 که با مدیریت جدید شروع به کار کرده به طور ساله یک مبلغی روبه عنوان سود سالیانه برای من واریز میکند که توی این چند سال حدود 500 میلیون‌ هم واریز نکرده است. میخواستم راهنماییم کنید که باید چی کار کنم که تمام سود پرداخت نشده در طی این چند سال رو بتونم دریافت کنم و رسیدی به تمام حساب های این چند سال را داشته باشم؟
ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق نحوه تقسیم سود در لایحه اصلاحی قانون تجارت عمل می‌گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید و درخواست کارشناس را نمایید