مشاوره حقوقی رایگان - نقص پرونده

باسلام به صورت متقلبانه ای حواله ای از بنده اثر انگشت وامضاگرفتتد شکایت کیفری کردم متاسفانه در کارشناسی تایید شد به اصطلاح خواهانند ازبنده شکایت حقوقی کرد که بنده محکوم در دادگاه حقوقی تجدید نظرشدم 4.5دانگ ازمغازه آموخته‌اند سند گرفت دوباره شکایت کیفری تحصیل مال ازطریق نامشروع کردم این افراد کلاهبردار50 نفربودن وتعداد شکات 450 نفر بودند پرونده کارشناسی شد و به بازپرسی منتقل شددربازپرسی کیفرخواست علیه متهمان صادرشده دادگاه کیفری استان منتقل بعد از ماه ها بررسی درگیری یک قاضی درحکم خودش نوشته من ارتباطی بین بنده و متهم ندیده وطبق قاعده درأ حکم بر برائت متهم صادرکننده پرونده به دیوان منتقل شده .
ازحضرت کارشناسان 2سوال دارم ازاینکه احتمال رد نظر دادگاه کیفری یک استان مبنی بر قاعده درأ (همان شک وتردیدمیباشد)امکان نقص پرونده میباشد؟
دوم اینکه برای اثبات بی گناهی تقاضای قسامه کنم؟باتشکرلطفادراهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قسامه در این خصوص متصور نیست لذا سوگند متصور است و نیز در خصوص رای صادره متخصصین دیوان ورود و رسیدگی قانونی خواهند نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرونده بررسی و نتیجه اعلام میشود قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
اگر مهلت اعتراض وجود دارد شما باید تجدیدنظرخواهی نمایید و باید لایحه تخصصی دقیق تنطیم و ارسال نمایید

قسامه شرایط خاصی دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محتمل است
دوست عزیز موضوع مطروحه نیازمند برسی و گفت و گوی متقابل است و اینگونه پاسخ درستی دریافت نمی کنید بهتر است از طریق پنل مشاوره اقدام شود