مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن بیعانه توسط بنگاه

سلام بنده بابت رهن یک خانه 4 ت به بنگاهی که مجوز نداشت بیعانه دادم، بعد از مدتی بنگاه در پیدا کردن خانه کوتاهی کرد و بنده منزل دیگری را در بنگاهی دیگر رهن کردم، اما زمانی که درخواست وجه کردم بنده را دست به سر کردند و مدتی بعد متوجه شدم مغازه را جمع کرده اند، فقط بحثی که هست اینه که زمانی من به بنگاه مراجعه میکردم شخصی که پشت میز بودند خود را صاحب بنگاه مینامید و شماره کارت خانمی را داد تا بحساب او بزنم، بعد متوجه شدم اون شخص اونجا کار میکرده و میندازه گردن صاحب بنگاه که ایشون خرج کرده
•امضای اون شخص زیر رسید بنده هست
•بنده به حساب ی خانوم واریز کردم
•در پیام به صاحب بنگاه ایشون اقرار کردن تا پنجشنبه تکمیل وجه میکنن
•اما به شخصی که ادعا میکرد صاحب هست پیام دادم و ایشون جواب ندادن پس اقراری نیست
•تمام مکالمات ما ضبط شده است
بنده چطور باید پیگیری کنم
ایا میتوان ادعا کرد که فرار مالیاتی میکردن؟
ضرر این یکماه به بنده تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دعوی مطالبه وجه به طرفیت کسی که پول را واریز کرده‌اید و صاحب امضا مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام خسارات دادرسی به طرفیت صاحب حساب بانکی کارت مقصد را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.