مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه بنگاه

سلام حدود ده روز پیش رفتم خونه ای اجاره کنم صاحب بنگاه گفت 5 تومن بیعانه بده تا خونه برات نگه دارم من هم کارت به کارت کردم بعد چند روز بنا به دلایلی از اجاره کردن خونه منصرف شدم ولی وقتی رفتم برای پس گرفتن پول پیش صاحب املاکی گفت چون چند روز خونه نگه داشتم بیعانه که دادی نمیدم میخواستم بدونم چه طور میشه پولمو ازش بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه پیگیری کنید در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.