مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مشارکت در جرم

سلام.
چند روز پیش یکی زنگ ما رو زد.
گفت با واحد فلان کار دارم ولی زنگشون خراب هست و درب رو باز‌ کنید و من هم از سر سادگی باز کردم
ولی از چشمی درب واحد نگاه کردم که رفت جلو واحدشون من هم خیالم راحت شد.
بعدا فهمیدم این فرد درب خونه همسایه رو آتش زده.
الان به عنوان شاهد رفتم کلانتری.
توی دادگاه ممکن هست برای من هم مشکل پیش بیاد به عنوان آسیب غیر عمد یا مشارکت در جرم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ مشارکت در جرم یعنی شما در آتش زدن درب خانه همکاری نموده باشید و در درست کردن آتش نقشی داشته باشید.