مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اموال میگویند ؟

سلام، بنده پیچی را که 7 سال پیش بر روی دیوار مغازه پدرم نصب کرده بودم و همسایه کناری ما بدون اجازه از پدرم تابلو مغازه‌اش را بر روی آن نصب کرده بوده باز کرده‌ام و پیچ را جلوی مغازه‌اش انداخته‌ام و پس از تماس بنده با 110، آن‌ها گفتند پیچ را ببند تا ما بیایم و صورتجلسه کنیم که بنده مجددا پیچ را بستم. حال طرف مقابل بنده با فیلم دوربین مداربسته از بنده شکایت تخریب کرده و قسمت بعدی فیلم را قطع کرده، اما من فیلم کامل موضوع و حتی تماس با 110 را دارم. در کلانتری به من گفتند کاری به جایی نمی‌برد و من هم در جلسه مشاوره شرکت نکردم.البته خصومت قبلی داره با من و الان حکم شلاق و جریمه نقدی بهش دادند .
نظر شما چیست؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در دفاع خودتان پرونده سابق ایشان را ارایه دهید و بفرمایید خصومت شخصی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع به صورت کلی بررسی شود اما شما دفاعیات خودتان را که همان پرونده گذشته می‌باشد ارائه دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما دفاع کنید و موضوع پرونده قبلی را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع قابل دفاع است لیکن نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود