مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل اغفال همسر

با سلام نزدیک به 20 سال از ازدواج من با همسرم میگذرد ولی علیرغم داشتن یک دختر 14 ساله همسرم از سوی مردی اغفال و دادخواست طلاق داده است و بعد از متوجه شدن این موضوع قصد شکایت از هر دو طرف رو دارم از اون آقا شماره تلفن و اسم و فامیل رو دارم آیا شکایت من قابل پیگیری هست و مجازاتش چی می‌تونه باشد؟ ممنون

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام درصورت ارتباط نامشروع با دلایل کافی شکایت کنید راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه داشته باشند می توانید شکایت کنید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود با داشتن اماره ودلایل شکایت رابطه نامشروع مطرح در صورت اثبات هردونفر تا 99ضربه شلاق محکوم میشوند

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله تحت عنوان رابطه ی نامشروع یا زنا قابل پیگیری و رسیدگی است