مشاوره حقوقی رایگان - کارفرما حقوقم نمیده و میخواد از حقوقم کم کنه

سلام وقت بخیر دوماه توی یه رستوران به عنوان صندوقدار کار کردم طبق توافقی با صاحب کار داشتم مبلغ 5میلیون ماهیانه بده ماه اول چهارمیلیون پانصد واریز کرد و بهونه اورد که ادل کارت هست و اینا ماه دوم درخواست حقوق کردم سروقت حقوقم که دوم ماه بود گفت ندارم 4روز دیگه میدم دوباره ازش درخواست کردم باهام بحث کرد و بیرونم کرد الانم میخواد از حقوقم کم کنه و نده
باید چکارکنم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سام از طریق اداره کار شکایت و پیگیری بفرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
حقوق و مزایای شما از طریق اداره کار قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده و دادخواست تخصصی تنظیم گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در اداره کار محل طرح دعوی نماییدو کلیه حق و حقوق خود را مطالبه و وصول نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما باید در سامانه جامع اداره کار درخواست خود را ثبت کنید تا در اداره کار مورد رسیدگی قرار بگیرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار از ایشان شکایت نمایید