مشاوره حقوقی رایگان - عدم درج انباری در سند

طی قراردادی با یک شرکت دولتی در اوایل سال 80 یکدستگاه آپارتمان با یک باب انباری تحویل گرفتم و در ان سکونت دارم. آپارتمان در یک مجتمع است. هر واحد نیز یک انباری دارد. سند آپارتمان را بعلت یکسری مشکلات جدیدآ تحویل گرفته ام متاسفانه در سند بنده انباری ذکر نشده. آیا استناد به صورتجلسه تفکیکی و یا پایان کار برای اثبات انباری کافیست. آیا میتوان درخواست اصلاح سند داد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما تابع قرارداد فیمابینتان با فروشنده قبلی و تعهدات موجود می‌باشد

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
تقاضای اصلاح سند نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ هر دو سوال مثبت است