مشاوره حقوقی رایگان - ضرب بلااثر و توهین

حکم شخصی در تجدید نظر 30 ضربه شلاق بخاطر ضرب بلااثر و 18 میلیون تومن جریمه توهین میباشد ‌ که قاضی بدوی گفته بوده اشد اجرا میشود و قاضی تجدیدنظر نوشته علاوه بر 30 ضربه شلاق مضافا هم بابت توهین به 18 تومن محکوم شده ‌ .
سوال من این هست که الان این شخص باید شلاق بخورد ؟ و آیا شلاق درد داره؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله فقط شلاق اجرا میگردد و نیازی به پرداخت جزای نقدی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ مجازات شلاق در نظر گرفته شده است و این مجازات درد دارد.