مشاوره حقوقی رایگان - آیا ضرب بلااثر زندان دارد ؟

آیا ضرب بلااثر طبق ماده 567 زندان دارد؟
توضیح دهید ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ماده 567 قانون مجازات اسلامی برمبنای ماده مذکور, این رفتار عبارت از نقض حریم خصوصی جسمانی دیگری و ارتکاب عمدی رفتاری فیزیکی علیه جسم او است؛ این رفتار, هرچند ممکن است منجربه آسیب معنوی در مجنی علیه شود, اما اثری از خود در بدن او باقی نمی گذارد. لذا قابل تعزیر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منظور شما از بلااثر دقیق طرح نشده اگر ضربه ای به شخصی وارد کنید ولی منجر به دیه یا ارش نشود در این حالت نیز محکوم میشوید جریمه نقدی باید پرداخت کنید به صندوق دولت