مشاوره حقوقی رایگان - هزینه جرثقیل خودرو توقیفی

سلام.
خودرو من به دلیل پیامک کشف حجاب توسط پلیس توقیف شد. حالا پارکینگ علاوه بر هزینه پارکینگ که آن هم اضافه است درخواست هزینه سنگین جرثقیل دارد و بابت این موضوع میخواهم شکایت کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس امنیت اخلاقی موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به دادسرای نظام از پلیس شکایت کنید که بدون دستور مرجع قضایی و بدون حکم قانون توقیف کرده و شما متضرر شدید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه ها را شما باید پرداخت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

توقیف خودرو نیاز به دستور مقام قضایی دارد از طریق شما197 یا دادسرای انتضامی نیروهای مسلح پیگیری فرمایید