مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به ورشکستگی

سلام بنده ازیک شخصی پارسال ملکی خریده‌ام قولنامه ای الان شخص مورد نظر حاضر نیست مدارک را تحویل نماید. الآن هم خود را ورشکست اعلام نموده که نه تجار بوده و هیچ دفتروشرکت تجاری به نامش هست حکم اولیه دادگستری هم ایشان را ورشکسته تأیید نموده وبنده هم اعتراض واردکردم وایشان الان رفته هزینه روزنامه هم پرداخت کرده به نظر شما عاقبت پرونده چه می‌شود و چند مدت طول میکشد البته حکم را دادگستری شهرستان داده و ما هم اعتراض زدیم برای استان پیگیری کند لطفا جواب را بنویسید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک را در تصرف داشته باشید و ورشکستگی بعد از معامله شما باشد مشکلی پیش نمیاد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

معامله که با شما نموده از تاریخ توقف تاجر باطل است