مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مدرک دانشگاه بعد از تغییر جنسیت

سلام وقت بخیر.من ترنسم و تا یکی دوماه دیگر عمل میکنم و مدارکم تغییر میکند من 4 سال پیش مدرک اصلی کارشناسی مهندسی صنایع گرفتم اما دانشگاه میگه چون مدرک اصلی رو یک بار گرفتم بعد از تغییر جنسیت مدرک جدید با اسم جدید صادر نمیکند.باید چی کار کنم؟چون من به این مدرک برای ادامه تحصیل و کار نیاز دارم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق دانشگاه موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با همان مدارک و ارایه شناسنامه جدید مشکلی پیش نخواهد آمد چون در توضیحات شناسنامه جدید اسم و جنسیت قبلی را می نویسند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دادگاه دانشگاه را ملزم به تغییر مشخصات نمایید