مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت عدم انجام تعهد

سلام،
من بایک پیمانکار قراردادی تنظیم کردیم و پیمانکار موظف شده تا یک ماه کاری تعهدش را اجرا کند،اما تعیین خسارت نکردیم،الان نزدیک دو ماه هست از زمان اتمام کار گذشته و پیمانکار کارش را تمام نکرده..آیا میتوانم ادعای خسارت کنم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید دادخواست دهید و با ارجاع به کارشناسی میزان خسارت مشخص می شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خسارتی وارد شده باشد طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.
بهتر است سعی کنید تا کار تمام بشه و سپس طرح دعوی کنید.