مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق سرایدار مدرسه

سلام بنده خانمی هستم که مدت 4سال در دبیرستان دو طبقه با جمعیت بالای 300نفر سرایداری و نظافت چی بودم
در طول این 4سال نه حقوقی به بنده دادند نه مرا بیمه کردند در ازای این همه کار و زحمت فقط استفاده از اتاق سرایداری را داشتم
خواستم ببینم الان میتوانم حق و حقوق و بیمه آن سالها رو از آموزش و پرورش مطالبه کنم ؟

پاسخ ها :

مطالبه حقوق سرایدار مدرسه بیمه سرایداری سرایدار مدرسه بیمه حقوق آموزش و پرورش