مشاوره حقوقی رایگان - سرایدار مدرسه

با سلام و درود
بنده مدت 20 سال از طرف مدیران مدرسه ای در شهرستان به عنوان سرایدار کار کردم و حقوق ناچیزی به بنده دادند حالا بنده شکایت به اداره کار کردم و اداره کار طی تحقیق مامور تحقیق رابطه کاری بنده را محرز تشخیص داد اما رای هیات تشخیص و حل اختلاف عدم صلاحیت ذاتی را عنوان کرده و به دیوان عدالت اداری ارجاع داده است در ضمن به علت اعمال نفوذ آموزش و پرورش و در هر مرحله عدم شرکت در جلسه دادرسی دیوان را صالح به رسیدگی دانست و آیا می توان در دیوان رای مثبت گرفت لطفا راهنمایی کنید چگونه دادخواست تنظیم کنم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

حميد  قنبري

حميد قنبري :

استان :

باسلام با مراجعه به یک‌وکیل دادخواست خودرا تنظیم کنید ترجیحا وکیلی که بازنشسه آداره کار باشد بهتراست