مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد سرایداری

با سلام و احترام
فرق کارمند با کارگر
کارگر به فردی گفته می شود که حرفه و کارش جنبه فنی یا یدی دارد. مانند : دکتر، مهندس، کارگرساده و…
همانطور که در این مقاله گفته شد:
فردی که کارشان جنبه فکری دارد یا با نوشتن، دفتر و محاسبه و مانند آن سر و کار دارند را کارمند میگوییم.
من سرایدار مدرسه نظافت چی ...خدمت می کنم ما را به عنوان کارمند و دستمزد پایین محاسبه می کنند
باید طبق کارگر هم دستمزد و عیدی دو برابر پرداخت کنند که نمی کنند
امسال دستمزد من و دو فرزند 10میلیون محاسبه کردند با ده میلیون و فشار کاری ما باید کجا شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به ثبت شکایت اقدام بفرمائید.