مشاوره حقوقی رایگان - خروج از هیئت مدیره شرکت

بنده به مدت بیش از سه سال مدیر عامل یک شرکت سهامی خاص خارج از سهامداران و خارج از اعضای هیئت مدیره بدون داشتن حق امضا بوده ام. در مهرماه 1400 از طریق یک اظهارنامه در سامانه ثنا استعفای خود را اعلام کردم و در دی ماه 1400 هیئت مدیره مدیرعامل جدید را انتخاب کرد و من در پایان دی ماه طی یک صورتجلسه با رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل جدید تحویل و تحول کامل انجام داده تسویه حساب کردم و از شرکت خارج شدم و خود را بازنشسته تامین اجتماعی کردم. صورتجلسه انتخاب مدیرعامل جدید ثبت نشده و میگویند به دلیل این است که یکی از اعضای هیئت مدیره به کانادا رفته و کارت ملی جدید و کد ثنا ندارد. از آن تاریخ چند بار توسط تامین اجتماعی و اجرائیات دادگاه حساب های بانکی من مسدود شده و مشکلات این چنینی دارم. سوال این است که راه حلی برای اینکه اسم من از شرکت خارج شود چیست؟
آیا میتوانم برای این مدت که نام من همچنان به عنوان مدیر عامل بوده تا زمانی که نام من را از مدیر عاملی این شرکت خارج کنند ادعای حقوق ماهیانه یا هر نوع ادعای مالی دیگری بنمایم؟

پاسخ ها :

خروج از هیئت مدیره شرکت مدیر عامل شرکت شرکت