مشاوره حقوقی رایگان - خروج از مدیر عاملی و هیئت مدیره شرکت

با سلام
اینجانب در یک شرکت از سال 96 الی 98 به مدت دو سال مدیرعامل شدم و در روزنامه رسمی قید شده کلیه تعهد ها و قرارداد ها فقط با شخص رئیس هیئت مدیره منفرد می باشد و سهام شرکت ک حدود 1 درصد به نام بنده بود هم همون سال 96 در دفترخانه به رئیس هیئت مدیره دادم الان از سال 98 تا به امروز هنوز روزنامه رسمی تغییر نکرده و شرکت تا سال 1400 مشغول به کار بوده الان دارایی مالیات سال 98 قطعی کرده و حساب بنده رو بستن بابت مالیات سال 98 آیا مالیات سال 99 و 1400 به بنده ربطی داره؟
چون طبق روزنامه تا سال 98 بنده بودم و هیچ تغییرات صورت نگرفته
2ـ آیا با شکایت از شرکت می توانم از اعضا شرکت و مدیرعاملی خارج بشم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما در مقابل تمام بدهی های
شرکت به اشخاص حقیقی و حقوقی و بدهی مالیاتی مسئولیت تضامنی خواهید داشت
بله ابتدا به اداره ثبت شرکتها مراجعه نمایید و