مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست فروش صوری ماشین جهت رفع توقیف ماشین برای مهریه

با سلام و احترام

اینجانب در تاریخ 1402.04.06 مهریه خود را به اجرا گذاشتم و در تاریخ 1402.10.23 ابلاغیه برای من آمد در مورد دادخواست از سمت دوست همسرم که خریدار ماشینش بوده و یک برگه ساده تایپ کردن مبنی بر قرارداد فروش ماشین در تاریخ 03.15 که یک برگ چک هم ضمیمه شده است در تاریخ 04.08 به مبلغ 195 میلیون تومان (چک صیادی) هست و درخواست رفع توقیف را به دادگاه داده است.
قرارداد صوری هست و فروش ماشینش بعد از زمان اجرای مهریه بوده و جهت فرار دین می باشد. همچنین خط تلفن همراه شوهرم هم شماره یک تهران بود که در زمان استعلام در مخابرات یه شماره بی ارزش به نامش بود یعنی خط همراهش را نیز انتقال داده بود جهت فرار از دین. همچنین در تاریخ 04.13 نیز جهت بستن حساب هایش استعلام گرفتم گفتند بیشترین تراکنش حسابش 24 میلیون بوده است که در آن روز صفر بود.
تاریخ دادگاه 1403.01.27 می باشد لطفا مرا راهنمایی کنید که چگونه می توان صوری بودن معامله را اثبات کرد؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باید بررسی کنید که آیا چک موضوع قرارداد خرید خودرو آیا صادر و پرداخت شده است یا خیر اگر صرفا صادر گردیده اما پرداخت نشده است صوری بودن معامله واضح است اما اگر در تاریخ چک مبلغ چک وصول شده باشد معمله صحیح است و اینکه مبلغ قرارداد فروش خودرو را نیز بررسی کنید که با مبلغ واقعی و روز خودرو برابر باشد و اگر کمتر از قیمت واقعی خودرو باشد باز هم صوری بودن معامله معلوم میگردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد