مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع تلفنی

با سلام. مدتی بود پسر مجردی از آشناها به من مرتب پیام میداد و قصد رابطه با من را داشت ولی من از تمام اپلیکیشن ها بلاکش کردم اما من رو فریب داد و حدود یک هفته با این فرد تلفنی و در روبیکا صحبت کردم ولی پشیمان شدم و دوباره بلاکش کردم و این فرد شروع کرد به آبروریزی و عکس من را به دوستانش نشان میداد و ادعا میکرد با من رابطه جنسی داشته است .
حالا شوهرم این موضوع را فهمیده و هردو از آن پسر شکایت کرده ایم میخواستم بفهمم نتیجه دادگاه چه میشود آیا شوهرم متوجه میشود من مدتی با ان شخص تلفنی و از طریق روبیکا چت کرده ام یا نه ؟
در دادگاه چطور از حق خودم دفاع کنم؟
تروخدا راهنمایی کنید زندگیم در خطر است هیچ مدرکی ام ندارم و پیام ها را پاک کرده ام فقط پرینت تماس ها موجود است که بلاک کرده ام.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در جرائم منفی عفت ورود اشخاص غیر به جلسه ممنوع است حتی شوهر
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در جرام منافع عفت ورود افراد غیر حتی شوهر به جلسه ممنوع است در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر دو نفر شما می‌توانید شکایت نمایید اما نتیجه قابل پیش بینی نمی‌باشد

اشما و تماس‌های گذشته شما قابل پرینت است و تمام آن رویت خواهد شد و مطابق آن رای صادر می‌شود

اگر مزاحمت باشد ایشان به مزاحمت اگر شما هم پیام داده باشید دعوا منقلب خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شوهر شما نمی‌تواند در این پرونده ورود کند به دلیل اینکه در جرایم منافی عفت رسیدگی به صورت غیر علنی است

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

شماهم علی رغم اینکه همسر داشتین باآن پسر هرچندکوتاه ارتباط تلفنی داشتید آن پسرها میتونه چنین چیزی رو ادعا کنه و حتی ثابت کنه