مشاوره حقوقی رایگان - جعل صیغه نامه

سلام خانم 40 ساله ام که مدتی با یک آقا صیغه کردم و در منزل او زندگی میکردم که دو ماه قبل دو تا دوست زن افغانی به خانه آورده بود و هردوتا زن به من حمله کردند و با فحش و تهمت و کتک من را از خانه بیرون انداختند در حضور همان آقا صیغه نامه رو پاره کردند و گفتند که جعلی بوده و من هیچ غلطی نمیتوانم بکنم با سر و صورت خونی از خانه بیرونم کردند برای شکایت پرسیدم گفتند که باید شاهد بیاورم که من هم شاهد نداشتم به جز اون اقا و دوتا زن افغانی کسی نبود که برای من شهادت بدهد وسایل زیادی در آن خانه داشتم که قیمتی بودند و چندبار تماس گرفتم وقتی وسایل را اآوردم همه کارتون ها خالی و پر ازروزنامه بود حتی وسیله های شخصی ام و عکس های خانوادگی دفتر خاطرات و وسایل قیمتی یادگار مادرم هیچکدام را ندادند و همه رو دزدیدند وقتی هم که گفتم انکار کردند.
آیا با این شرایط من چگونه حقم را بگیرم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
ادعاهایتان نیاز به ادله محکمه پسند دارد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بر فرض صحت سوال حتما از اون اقا و اون دوتا خانم که محتمل است بطور غیر مجاز وارد ایران شده اند شکایت کیفری تحت عنوان ضرب و جرح و شتم و تخریب اموال و در صورت ربودن اموال تحت عنوان سرقت اموال سریعا شکایت نموده تا رسیدگی شود نیاز به شهادت شهود هم نیست قضات دادسرا اداه و راهکار های دیگری هم برای رسیدگی دارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست همانجا که این اتفاق افتاد با پلیس تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به دلایل دیگر از جمله پیامک ها و تماسها استناد کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعایتان دارید قابل پیگیری است نیاز به بررسی جزئیات دارد تا با گفتگوی متقابل راهنمایی دقیق شوید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام چنانچه محضری که شمارو عقدکردند معمولا دفتری دارند که اسم و فامیل زوجین رو آنجا یادداشت میکنن و مراجعه کنید به آن محضر

و درخصوص ضرب و جرح هم شکایت کیفری مطرح استناد به پزشکی قانونی و قسامه کنید