مشاوره حقوقی رایگان - تبرئه از اتهام آدم ربایی

بنده با شخصی درگیری داشتم و بعداز درگیری با رضایت ایشان باهم رفتیم تا جایی وبرگشتیم..حالا او از سر لجبازی رفته وازمن شکایت آدم ربایی کرده که گفته من اورا به زور برده ام؛ بعداز دادگاه اول بنده منع تعقیب خوردم وچیزی ثابت نشد؛ولی بعداز اعتراض زدن شاکی 5 سال به بنده حکم زندان دادن البته بنده واقعاً بی گناهم؛حالا میخوام این رو بدونم که بعداز تاییید حکم؛شاکی میخواد هم رضایت بده وهم اقرار کند که من با رضاییت خودم با ایشان رفتم و آدم ربایی درکار نبوده...حالا خواستم بدونم که ایا بنده تبرعه میشم انشاالله و برای شاکی مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع به نظر مقام رسیدگی‌کننده بستگی دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادم ربایی نبوده شما باید دلیل برای اثبات ادعا بیاورید