مشاوره حقوقی رایگان - مهریه معوقه

با سلام
بنده حدود 14 سال پیش از همسرم جدا شدم و ایشون همون زمان مهریه رو به اجرا گذاشتن ، دادگاه رای به پرداخت 6 سکه تمام و ماهیانه یک ربع سکه داد ، این پرداختی تا سال 93 انجام شد .
ابتدای سال 94 بعد از ازدواج مجدد بنده بصورت شفاهی به بنده اعلام کرد که عازم سفر خارج از کشور هستن و از اون زمان هیچ خبری از ایشون نبود تا 1 ماه قبل که بعد از حدود 10 سال دوباره شکایت کردن ، حتی آخرین سکه ای که بنده در سال 93 واریز کرده بودم رو امسال وصول کردن و اصلا در این 10 سال پیگیر پرونده نبودن
سوال بنده اینه که الان من باید کل این معوقه رو بصورت یکجا پرداخت کنم ؟
آیا این عدم پیگیری توسط ایشون در دادگاه قابل استناد هست تا به تعدیل و اعسار معوقات کمک کنه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست تعدیل اقساط مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیگیری از جانب زوجه لازم نبوده و شما بایستی طبق رأی دادگاه به واحد اجرای احکام مدنی مربوطه مجتمع قضایی خانواده، سکه‌ها را تحویل می‌دادید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتیکه عدم تمکین وی را محرز نمایید ایشان ناشزه و مشمول نفقه نمی‌باشد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اصولا باید معوقات رو یکجا پرداخت کنید، ولی در مورد مهریه معمولا دادگاهها اعسار رو قبول میکنن، دادخواست اعسار بدین

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
باید بصورت یکجا پرداخت نمایید و میتوانید برای پرداخت دادخواست تعدیل اقساط ثبت نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تعدیل اقساط تنظیم نمایید