مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام فاطمه به مهتاب

با سلام و درود
اسم دخترم فاطمه است و ما در خانه به مهتاب صدا می زنیم درخواست تغییر نام هم دادیم و دادگاه رای به ما داد ولی اداره ثبت اعتراض گذاشت و متاسفانه تجدید نظر رای به اداره ثبت داد آیا راهی هست مجدد ما درخواست بدیم چون دخترم روحيه اش خیلی خرابه

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

بله میتونید با تغییر آدرستون به شهر دگ آدرس خواهان ) مجدد دادخواست بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در شهر دیگری می توانید دادخواست بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با مطالبه نام جدید دادخواست مطرح نمایید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

رای دادگاه اعتبار امر مختومه داره و پس از قطعی شدن، مجددا قابل طرح نیست،معمولا دادگاه در مورد تغییر اسامی مذهبی بخصوص فاطمه و زهرا رای نمیدن

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

گزینه ارسال مدارک را فعال کنید و هر دو رای را ارسال نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دوباره میتوانید اقدام کنید ولی نتیجه گرفتن در این مورد خیلی سخت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله موضوع قابل اقدام است
لیکن کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از شهر دیگری مجدداً اقدام به طرح دعوی بنمائید.