مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر در دیوان عدالت اداری

باسلام.کارشناس اموراداری وتشکیلات آموزش وپرورش هستم که اخیرا به خاطر احدی از کارمندان اداری به اتهام سهل انگاری ودرنظرنگرفتن غیبت ایشان به توبیخ کتبی درج درپرونده رای قطعی صادرشده واین درصورتی است که مافوق مستقیم ایشان مدیر اداره هستند و گزارش ویا دستوری درمورد غیبت وکسرازحقوق کتبا ویا شفاهی به من داده نشده که من اقدام نمایم یا سرپیچی ازدستورمافوق واین هم درصورتی است که سیستم حضوروغیاب کارگزینی خراب بوده ویک نسخه ازبرنامه دراختیار خودمدیر اداره بوده حالا تکلیف من دراین مورد چیست وباتوجه به چه بندی ازتخلفات اداری بتوانم به دیوان عدالت اداری تجدید نظر درخواست نمایم.لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت تنظیم لایحه به دفتر وکیل مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اقدام به دفاع در محاکم قضایی امری تخصصی است و نیازمند برسی و تطبیق منابع و بهره مندی از استدلالات و مواد قانونی است
برای تنظیم لایحه می توانید از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید به دیوان عدالت اداری ظرف مدت قانونی شکایت کنید .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم لایحه از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.