مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاع در ساختمان

سلام
تو ساختمان سه واحدی مالک طبقه همکف هستم که دو تا ورودی از راه‌پله و حیاط که هر دو مشاع هستند را دارم .دو واحد‌ دیگر فقط از راه پله ورودی دارند..موقع فروش مالک اول کل ساختمان تو دفترخونه سند زده و از مالکین دو واحد دیگر امضا گرفته که حق استفاده از حیاط فقط با همکف می‌باشد و مالکین بعد و قبل باید موقع خرید و فروش اطلاع بدهند و واحدهای دیگر اصلا نیازی به حیاط برای رفت و آمد ندارند. من هم با این که میتونم ولی اصلا از راه‌پله چون که نخواستم استفاده نکردم.فقط چون کنتور گاز تو راه‌پله هستش برای مامور استفاده میکنم
حالا یکی از مالکین واحد بالا به خاطر اذیت کردن شکایت کرده که میخواهد از حیاط استفاده کند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چکار کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مفاد قرارداد بایستی عمل شود و با توجه به موافقت سایر ساکنین در موضوع حیاط، شکایت آنها نتیجه‌ای را در بر نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

امکان رجوع وجود خواهد داشت
تمام مالکان میتوانند از ‌حیاط استفاده نمایند
و