مشاوره حقوقی رایگان - حیاط و استفاده سایرین

با عرض سلام. بنده در واحد همکف ساختمان زندگی میکنم حیاط مشاع می باشد اما محل رفت و آمدم از حیاط بوده و یک در پارکینگ و یک در کوچک جهت رفت و آمد به خیابان دارد. سایر واحدها از در پارکینگ اصلی ساختمان رفت و آمد میکنند. و البته از پارکینگ اصلی یک در کوچک به واحد ما راه دارد. حالا با توجه به اینکه واحدهای دیگر از آپارتمان ما و از خیابان به حیاط راه دارند آیا مجوز استفاده از حیاط را دارند؟ درهای ورودی ما همه از حیاط مشاع به آپارتمان باز میشود. با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

در صورتی که در سند شما مساحت منزل را با حیاط برای شما محاسبه شده و در افراز نامه نیز این که حیاط جدا گانه ای برای شما درنظر گرفته شده دیگران حق استفاده ندارن در غیر اینصورت جز مشاعات است و همگی حق استفاده دارند