مشاوره حقوقی رایگان - معرفی مال به اجرای احکام

سلام خدمت شما
بخشید خواستم بدونم معرفی مال به اجرای احکام شغل من فروش مواد نانو هست 20لیتری نانو مواد براق کننده و سرامیک کردن بدنه خودرو
20لیتری پلمب شرکت که قیمت فروش شرکت مشخص هست آیا جای مال قبول میکنند معرفی کنم به دادگاه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در حکم دادگاه، دقیقاً به مال مشخصی اشاره شده است بنابراین شما نمی‌توانید بجای آن، مال دیگری را به شعبه اجرای احکام معرفی نمائید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله امکان معرفی مال وجود دارد.

سيد هادي  وزيري

سيد هادي وزيري :

اگربه پرداخت وجه نقدمحکوم شده ایدبله