مشاوره حقوقی رایگان - معرفی مال به اجرای احکام و تکلیف تاخیر تادیه چک

با سلام خدمت بزرگواران
بنده چکی به مبلغ 45 میلیون به تاریخ سال 80 به شخصی داده ام ، ایشان چک را در همان سال برگشت زده اند و تا سال 91 اقدامی نکرده اند که در سال 91 از دادگاه حکم بر محکومیت بنده و شریکم (چک دو امضایی) صادر شد که بنده سرقفلی مغازه را که در یدم بود و ارزش بیشتری از چک را داشته به اجرای احکام معرفی کردم، متاسفانه ایشان ملک را در اختیار گرفتند ولی کارهای مزایده را انجام نداده اند به هر دلیلی،
سوال بنده این است تاخیر و تادیه تا چه سالی محسوب میشود؟با توجه که از سال 91 ایشان مغازه ها را در اختیار دارد و اجاره داده است و یک دهنه سرقفلی از چند مغازه را که نیز با هم شریک هستیم فروخته است

با تشکر

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تاخیر تادیه تا زمان وصول مبلغ چک تعلق میگیرد اما در خصوص موارد دیگر پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق مشاوره تلفنی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی عملیات اجرایی را پیگیری نکرده قاعدتا بر علیه خودش اقدام کرده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
خسارت تاخیر تادیه از زمان مندرج در چک تا زمان اجرای حکم باید پرداخت گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خسارت تاخیر از تاریخ گواهی عدم پرداخت است
ولی بعدا شما میتوانید از باب قاعده اقدام نسبت به اضافه خسارت تاخیر مطالبه وجه دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دارای جزییات زیادی است اظهار نظر مستلزم بررسی اسناد است

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام تاخیر تادیه تا زمان پرداخت شما محاسبه خواهد شد