مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مستمری همسر و پدر

باسلام وخسته نباشید بنده 11سال است مستمری همسرم را از تامین اجتماعی میگیرم اخیرا متوجه شدم میتوانم مستمری پدر فوت شده ام را از صندوق کشوری بگیرم باتوجه به آنکه پدرم 30سال سابقه بیمه پردازی دارد واز شوهر مرحومم که 17سال سابقه دارد پس حقوق پدرم که بیشتر بود را انتخاب کردم وبیمه شوهرم را قطع کردم ،امروز گفته شد میتوان سوابق بیمه ای در دوصندوق مختلف را تجمیع کرد و مستمری تجمیعی دریافت کرد آیا با توجه به قانونی که تصویب شده میتوانم بیمه پدر و شوهرم را تجمیع کنم و مستمری تجمیعی بگیرم!

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر و همسر به صورت همزمان دریافت دو مستمری مستمری