مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان جواب دادن قاضی به پرونده

سلام وقت بخیر.دوستم به 6ماه حبس تعزیری محکومه الان زندانه، بعدازحکم رضایت گرفته شده،پرونده به داداگاه رسیده ولی قاضی هنوزجواب نداده چه مدت طول میکشه تاجواب بده آیاتاثیری داره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورا مراجعه و پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مدت قابل پیشبینی نیست با توجه گرفتن رضایت ممکن است تاثیر داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌نماید با توجه به تراکم پرونده ممکن است زمانبر باشد بهتر است حضوراً مراجعه نمایید و به دادگاه محترم اعلام کنید که شخص در زندان است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخصی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد‌.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم یکی از اقوام نزدیک حضوری پیگیری کند و خودش نیز از طریق دادیار اجرای زندان درخواست خود را مطرح کند

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اول باید دید که اصلاً آن جرم از جرائم قابل گذشت است یا نه و در صورت قابل گذشت بودن، حضوری از طریق اجرای احکام کیفری پی‌گیری کنید.

مریم روحی

سرکار خانم مریم روحی :

درود رسیدگی به این امور معمولاً خارج از نوبت است اما زمان مشخصی نمی‌توان در نظر گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.