مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن هزینه پارکینگ و جرثقیل و...

سلام خسته نباشید. ماشین من حدود دوسال توقیف بخاطر شکایت همسرم کار ما تموم شد والان مجاز ب ازادی هستم به کجا میشه رفت درخواست کم کردن هزینه هارو کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه پارکینگ و هزینه جرثقیل قابل کسر نیست و بایستی به پرداخت آن، اقدام نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هزینه‌ها می‌بایست مطابق قانون پرداخت شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق واحد اجرای احکام توقیف خودرو موضوع را پیگیری و با تسویه حساب قبض پارکینگ اقدام به آزادی نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید