مشاوره حقوقی رایگان - مثبت شدن تست اعتیاد برای گواهینامه رانندگی

وقتی تست عدم اعتیاد برای تمدید گواهینامه مثبت باشد..تا چه تاریخی . چه مدتی نمی‌توانی دوباره آزمایش داد...
آیا مدتی هم در قانون راهنمایی و رانندگی وجود دارد که تا چه مدتی نمیتوان برای تمدید آن اقدام کرد..وقتی تست اعتیاد مثبت باشد

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
تابع قرارداد خاص پلیس اداره راهور می‌باشد از آنجا استعلام بگیرید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید بعدش مجدد بدهید اما پلیس راهور اصولاً محدودیت‌هایی را برای شما در نظر می‌گیرد