مشاوره حقوقی رایگان - اعتراف به رابطه نامشروع

سلام من سه سال قبل با برادر شوهرم رابطه داشتم البته اون شروع کرد دست برنداشت اونقدر محبت کرد بیشتر توجه کرد هر کمبود من رو جبران کرد تا من واقعا عاشقش شدم با همسر خودمم رابطه ام چندان خوب نبود. بچه دار هم نمی‌شدیم چند بار هم بهش گفته بودم طلاق بگیریم.یک سال با برادر شوهرم رابطه داشتم بعد اون ازدواج کرد 6 ماه بعدش من حامله شدم.الان بعد سه سال زن اون پیامک های ما رو از اینستا درآورده وبه مادرشوهرم ثابت کرده اون هم من رو ترد کرده اما به پسرش هیچی نگفته من نمیتونم این وضع روتحمل کنم اگه برم به جرمم اعتراف کنم حکم من چی میشود؟ هیچ شاهدی هم نیست فقط پیامک.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اقرار کنید حکم شما سنگسار یا اعدام هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقرار کنید با توجه به اینکه زن شوهردار هستید و با برادر شوهرتان رابطه داشته اید تحت شرایطی به مجازات اعدام محکوم خواهید شد.
اگر مجازات اعدام احراز نشود مجازات شلاق تعیین خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مجازات سنگین خواهید داشت
بهتر است ابتدا به وکیل مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است موضوع حساسیت دارد