مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده

ابلاغیه ای برام اومده با این مضمون:
((حاصل نگردیده ، لذا مقرر میدارد پرونده پس از برگ شماری باتعداد اوراق برگ و تهیه بدل ، بنظر معاونت محترم ارجاع دادسرا برسد.))
من بابت ترک منزل توسط پدر فرزندانم و آزار رساندن ما توسط ایشون شکایتی مطرح کردم دال بر عدم تمکین ایشون جلسه اول هیچکدام حاضر نشدیم ولی جلسه دوم همسرم زودتر میرسد و قاضی رو به نوعی فزریب میدهد دال بر این که من حسابی سپرده برای فرزندانم هر کدام صد میلیون باز میکنم منتهی چون اون موقع مادر نمیتونست حسابی باز کند پدرشون این کار رو انجام میدهد به این صورت پول از حساب من خارج میشود اما پدر باز کننده حساب و ولی قهری فرزندان صغیر .
تا دو ماه گذشته که متوجه میشم ایشون با وجودی که حساب سپرده اش توسط اجرای احکام بازداشت هست ، میاد با حساب فرزند صغیرمون پول واریز وبرداشت میکند مبالغ سنگین 15 ،19،20،40،و... میلیون که از بانک مرکزی پرسیدم اعلام پولشویی کردند ، ایشون تا متوجه میشه کارتی جدید از بانک میگیره وکارت رو تحویل فرزند صغیرمون میدهد که بگه به نوعی فرزندمون این کار رو کرده ، اون روز قاضی رو این طوری تفهیم کرده بود که چون باز کننده حساب من هستم ، پس ماهانه 4.5 میلیون دارم میگیرم بابت نفقه به مدت 3 سال که توضیح دادم به قاضی که جریان از چه قرار هست ، قاضی که به علت دیر رسیدن من پرونده رو مختومه اعلام کرده بود ، بعد از توضیحات من دوباره به جریان انداخت و این ابلاغ اومده ،نمیدونم چه معنایی داره وچکار باید انجام بدم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
به احتمال زیاد جهت رسیدگی مجدد پرونده از دادگاه به دادسرا عودت گردیده است.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
رای توسط مرجع قضایی صادر و به شما ابلاغ خواهد شد
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به مطالعه دادنامه صادره میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که رای صادر خواهد شد و سپس برای شما ابلاغ خواهد آمد