مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت خانواده توسط پدر

با سلام،من یک دختر22ساله هستم میخوام از پدرم شکایت کنم از بچگی تا الان خودم و مادرم و خواهرو برادرم کتک میخوردیم و مورد حمله و خشونت پدرم قرار میگرفتیم و همچنان این داستان ادامه دارد و هرشب به ما حمله میشه و هرروز زندگی مورد فحاشی قرار میگیریم،مادرم چندین بار برای طلاق اقدام کرد از چندین سال پیش و تا اخرشم رفت ولی پدرم طلاق نداد و الان هم که مادرم باز بحث طلاق را وسط میکشه پدرم میگه تا بیچاره اتون نکنم جدا نمیشوم‌و من نباشم میمیرید و هرچی میخواد میگه،از لحاظ روانی اصلا شرایط مناسبی نداشتیم و نداریم و همش باید تنمون بلرزد و با تلخی روزامونو بگذرونیم و برای طلاق تو ایران زن خیلی باید اذیت بشود تا بتونه جدا بشه میخواستم بدونم چطور میتونم شکایت کنم و کاری کنم این شرایط برای همیشه تموم بشود؟ آیا من میتونم شکایت کنم یا طور دیگری عمل کنم؟ اقوام و همسایه دیدن تاحالا ولی قطعا شاهد نخواهند بود برای استشهادنامه دادگاه.ممنون میشم یک راه حلی به من بدهید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
با اورژانس 123 سازمان بهزیستی تماس تلفنی حاصل و موضوع شکایت را بیان نمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

در مواردی که ضرب وجرح رخ میدهد با 110 تماس بگیرید صورتجلسه کنند ببرید کلانتری محل ثبت شود وشکواییه ضرب وجرح به دادسرا بنویسید و پزشکی قانونی تایید کند تا دادگاه با ایشان برخورد کند در موارد فحاشی نیز شکواییه توهین به دادسرا بدهید تا به جزای نقدی محکوم شوند... چند مورد از همین مدارک را میتوانید به عنوان دلیل عسر وحرج برای طلاق به دادگاه خانواده ارایه دهید ورای بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر این ادعاها نمی‌تواند درست باشد اگر خانمی قصد طلاق داشته باشد اما توجه به توضیحاتی که شما دادید حق طلاق برای ایشان وجود دارد اما اینکه حق خود را اعمال نمی‌کنند دیگر یک تصمیم شخصیست فرزندان نیز با توجه به جنسیت و سنین دارای حقوق و تکالیفی هستند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما در وهله اول بهتر است که از مشاورین خانواده کمک بگیرید